Cerita seks melayu terkini dan gambar bboston dating direct 22 txt 22

Posted by / 05-Oct-2018 07:24

Beli la t-shirt sehelai aku pulak naik boring sebab awek tak ramai. Cuti aku jatuh pada hari bekerja mana nak ada orang ramai. Kacau salesgirl kat supermarket tadi pun macam nak tak nak aje. Yang telepon tuh bukannya bini aku tapi Datin Hazlina. Aku pun tahan cab menuju ke Manjung sebab ada satu supermarket baru bukak dekat ngan area perumahan. Aku sampai di Jeti Lumut pukul tengahari, terus aku tahan teksi menuju ke Sitiawan. Aku katakan Az yang telepon aku sebab aku tau takda orang lain yang panggil aku Izal melainkan Datin Hazlina. I balik nie pon emergency jek nie sebab ade urusan sikit nak diselesaikan kat sini. Turun di KFC dan makan kejap, lepas tuh dari satu supermarket ke satu supermarket aku merayap.

Batang aku berada dalam tekak si Jem dan aku terus mouth fuck Jem sampai susah Jem nak bernafas. Selepas kencing aku panggil Jem dan suruh dia hisap batang aku sampai bersih. Bermacam-macam idea di kepala otak aku membayangkan apa yg aku nak buat pada bohsia sekor ni! So aku just bersiram ngan air pancut dua tiga minit jek lepastu aku lap. Aku selalu mengintai pehanya bila dia pakai mini-skirt dan buah dadanya yang selalu terdedah bila dia sedang tunduk. Laki dia nakkan zuriat tapi si Shasha nie tak dapat bagi anak sebab mandol. Comel cam mak dia jugak taklah mengikut macam bapak dia yg tak ensem mananya. Kenal kenal gitu jek sebab kami mendiami pada deretan rumah yang sama. Aku kenal Az ni pon melalui bini aku yang memang cukup kenal dengan dia sebab dia orang bekerja satu bangunan tetapi berlainan pejabat. Dipendekkan cerita, satu malam tu sedang aku membaca surat khabar, lebih kurang dalam pukul 9.30. Aku lihat Wawa masih lagi tidur mengiring dengan tangannya memeluk Faris manakala Faris tidur terlentang. Tiada perasaan cemburu atau sakit hati antara aku dan Faris.Satu hari aku disuruh menghantar fail kerumah Susan yang sedang bercuti. So bila dia tau laki dia nikah lain, dia pun minta cerai. Az sering jugak datang kat rumah aku kalau dia ada masa lapang. Semuanya telah terbuang jauh sewaktu memulakan aktiviti ini dulu.Ia bermula begini……Aku terjaga dari tidur dan terasa batang kote aku ketegangan akibat stim pagi. Aku bangun dan terus cari bohsia simpanan aku yg bernama Jem.

cerita seks melayu terkini dan gambar-61cerita seks melayu terkini dan gambar-4cerita seks melayu terkini dan gambar-43

Terus aku merayap dari satu floor ke satu floor, tekak pulak haus……..sambil minum tu aku bersidai la kat tepi tangga. punya la lawa, pakai baju gantung paras pusat, rambut stail Lady D brunette colour…….pakai jeans ketat stone-washed…….cutting body 32 24 32 (lebih kurang)…..tinggi lampai, hitam manis (favourite colour aku)…….tengah terhegeh – hegeh bawa beg plastik ada dekat 10 beg….beli ntah! Kini selepas seminggu kat JB, aku balik semula ke Pahang pasal ada sikit hal keluarga yang perlu aku selesaikan. sampai hati tak phone I yang u nak balik yeee…Takpe lahhhh” bunyi suara Datin Hazlina dengan penuh manja seperti orang merajuk.